เรียนรู้เรื่องฉลากโภชนาการ (Record no. 9307)
[ view plain ]
000 -LEADER | |
---|---|
fixed length control field | 01400 ab a2200157 4500 |
001 - CONTROL NUMBER | |
control field | vtls000009311 |
003 - CONTROL NUMBER IDENTIFIER | |
control field | MTX |
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION | |
fixed length control field | 030706 2545 e 0 0eng |
035 ## - SYSTEM CONTROL NUMBER | |
System control number | 0012-07960 |
039 #9 - LEVEL OF BIBLIOGRAPHIC CONTROL AND CODING DETAIL [OBSOLETE] | |
Level of rules in bibliographic description | 201208301742 |
Level of effort used to assign nonsubject heading access points | VLOAD |
-- | 200912141922 |
-- | VLOAD |
100 ## - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME | |
Personal name | รุจิรา ลิ่มมะสุต. |
9 (RLIN) | 10346 |
245 ## - TITLE STATEMENT | |
Title | เรียนรู้เรื่องฉลากโภชนาการ |
Statement of responsibility, etc. | / รุจิรา ลิ่มมะสุต. |
520 ## - SUMMARY, ETC. | |
Summary, etc. | ข้อมูลที่แสดงฉลากโภชนาการของผลิตภัณฑ์แต่ละชนิด จะต้องเป็นไปตามหลักเกณฑ์ที่กระทรวงสาธารณสุขกำหนด ซึ่งข้อมูลที่สำคัญ ได้แก่ 1.ปริมาณสำหรับหนึ่งหน่วยบริโภค หมายถึง ปริมาณที่คนท่วไปบริโภคแต่ละครั้งมากน้อยเท่าใด 2. คุณค่าทางโภชนาการต่อหนึ่งหน่วยบริโภค 3. ร้อยละของปริมาณที่แนะนำต่อวัน. |
650 ## - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM | |
Topical term or geographic name entry element | ฉลาก. |
9 (RLIN) | 660 |
773 ## - HOST ITEM ENTRY | |
Title | อาหาร |
Related parts | 32 , 45 (ตุลาคม - ธันวคม 2545) 265. |
No items available.