แป้งดัดแปร = (Record no. 7751)
[ view plain ]
000 -LEADER | |
---|---|
fixed length control field | 02029 ab a2200157 4500 |
001 - CONTROL NUMBER | |
control field | vtls000007753 |
003 - CONTROL NUMBER IDENTIFIER | |
control field | MTX |
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION | |
fixed length control field | 021224 2545 0 0eng |
035 ## - SYSTEM CONTROL NUMBER | |
System control number | 0010-51860 |
039 #9 - LEVEL OF BIBLIOGRAPHIC CONTROL AND CODING DETAIL [OBSOLETE] | |
Level of rules in bibliographic description | 201208301709 |
Level of effort used to assign nonsubject heading access points | VLOAD |
-- | 200912141857 |
-- | VLOAD |
100 ## - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME | |
Personal name | จงกล ทะยะ. |
9 (RLIN) | 8757 |
245 ## - TITLE STATEMENT | |
Title | แป้งดัดแปร = |
Remainder of title | Modified starch |
Statement of responsibility, etc. | / จงกล ทะยะ. |
520 ## - SUMMARY, ETC. | |
Summary, etc. | ในการวิจัยนี้เป็นการศึกษาวิเคราะห์ทางเคมีในเมล็ดมะขามหวานจำนวน 5 พันธุ์ คือ ขันตี ศรีชมภู สีทอง อินทผาลัม และประกายทอง พบว่าปริมาณความชื้นในเมล็ดมะขามหวานอยู่ในช่วงร้อยละ 48.44-57.26 ถ้าช่วงร้อยละ 1.12-1.36 โปรตีน 0.44-1.00 ไขมันช่วงร้อยละ 20.0-36.7 และการทำแป้งดัดแปรจากเมล็ดมะขามหวานพันธุ์ศรีชมภู โดยวิธีอะซิเทเลชั่นด้วยไวนิลอะซิเตต ได้ศึกษาถึงอิทธิพลของพีเอชและปริมาณไวนิลอะซิเตต พบว่าที่พีเอช 10 ความเข้มข้นของไวนิลอะซิเตตร้อยละ 5 แป้งดัดแปรที่ได้มีความใสและมีความสามารถในการพองตัวสูงสุด |
650 ## - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM | |
Topical term or geographic name entry element | มะขามหวาน |
General subdivision | วิจัย. |
9 (RLIN) | 8758 |
773 ## - HOST ITEM ENTRY | |
Title | วิทย์เพชรบูรณ์สาร |
Related parts | ฉบับพิเศษเนื่องในวันวิทยาศาสตร์แห่งชาติ (18 สิงหาคม 2545) 80-83. |
No items available.