การพัฒนาเครื่องทำแห้งแบบลดความชื้น เพื่อพัฒนาการทำแห้งพืชผักสมุนไพรไทย(ใบกะเพรา) (Record no. 10289)

000 -LEADER
fixed length control field 01100 ab a2200181 4500
001 - CONTROL NUMBER
control field vtls000010294
003 - CONTROL NUMBER IDENTIFIER
control field MTX
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION
fixed length control field 031019 2546 q 0 0eng
035 ## - SYSTEM CONTROL NUMBER
System control number 0013-07860
039 #9 - LEVEL OF BIBLIOGRAPHIC CONTROL AND CODING DETAIL [OBSOLETE]
Level of rules in bibliographic description 201208301802
Level of effort used to assign nonsubject heading access points VLOAD
-- 200912141936
-- VLOAD
100 ## - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name สองหนาท พวงจันทน์แดง.
9 (RLIN) 11436
245 ## - TITLE STATEMENT
Title การพัฒนาเครื่องทำแห้งแบบลดความชื้น เพื่อพัฒนาการทำแห้งพืชผักสมุนไพรไทย(ใบกะเพรา)
Statement of responsibility, etc. / สิงหนาท พวงจันท์แดง, ปัญญา แสนชัย และกฤษณ์ จันท์โชติกุล.
650 ## - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element เครื่องอบแห้ง.
9 (RLIN) 4235
650 ## - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element กะเพรา
General subdivision การแปรรูป.
9 (RLIN) 11437
700 ## - ADDED ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name ปัญญา แสนชัย.
9 (RLIN) 11438
700 ## - ADDED ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name กฤษณ์ จันท์โชติกุล.
9 (RLIN) 11439
773 ## - HOST ITEM ENTRY
Title อาหาร
Related parts 33, 2 (เมษายน - มิถุนายน 2546) 146 - 155.

No items available.

    ARIT Muban Chombueng Rajabhat University
    46 Chombueng, Chombueng, Ratchaburi 70150, Thailand
    ☎ 0-3226-1790-7, 0-3226-1078