บทบาทของเทคโนโลยีชีวภาพต่อกระบวนการผลิตอาหาร (Record no. 5269)

000 -LEADER
fixed length control field 00637nam a2200145 4500
001 - CONTROL NUMBER
control field vtls000005271
003 - CONTROL NUMBER IDENTIFIER
control field MTX
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION
fixed length control field 020815 00
035 ## - SYSTEM CONTROL NUMBER
System control number 0008-02860
039 #9 - LEVEL OF BIBLIOGRAPHIC CONTROL AND CODING DETAIL [OBSOLETE]
Level of rules in bibliographic description 201208301626
Level of effort used to assign nonsubject heading access points VLOAD
-- 200912141823
-- VLOAD
100 ## - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name วนิดา โอศิริพันธุ์.
9 (RLIN) 6210
245 ## - TITLE STATEMENT
Title บทบาทของเทคโนโลยีชีวภาพต่อกระบวนการผลิตอาหาร
650 ## - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element เทคโนโลยีชีวภาพ.
9 (RLIN) 583
773 ## - HOST ITEM ENTRY
Title ชีวปริทรรศน์
Related parts 3,5 (กันยายน - ตุลาคม 2544) 4-7

No items available.

    ARIT Muban Chombueng Rajabhat University
    46 Chombueng, Chombueng, Ratchaburi 70150, Thailand
    ☎ 0-3226-1790-7, 0-3226-1078