บทบาทของเทคโนโลยีชีวภาพต่อกระบวนการผลิตอาหาร (Record no. 5269)
[ view plain ]
000 -LEADER | |
---|---|
fixed length control field | 00637nam a2200145 4500 |
001 - CONTROL NUMBER | |
control field | vtls000005271 |
003 - CONTROL NUMBER IDENTIFIER | |
control field | MTX |
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION | |
fixed length control field | 020815 00 |
035 ## - SYSTEM CONTROL NUMBER | |
System control number | 0008-02860 |
039 #9 - LEVEL OF BIBLIOGRAPHIC CONTROL AND CODING DETAIL [OBSOLETE] | |
Level of rules in bibliographic description | 201208301626 |
Level of effort used to assign nonsubject heading access points | VLOAD |
-- | 200912141823 |
-- | VLOAD |
100 ## - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME | |
Personal name | วนิดา โอศิริพันธุ์. |
9 (RLIN) | 6210 |
245 ## - TITLE STATEMENT | |
Title | บทบาทของเทคโนโลยีชีวภาพต่อกระบวนการผลิตอาหาร |
650 ## - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM | |
Topical term or geographic name entry element | เทคโนโลยีชีวภาพ. |
9 (RLIN) | 583 |
773 ## - HOST ITEM ENTRY | |
Title | ชีวปริทรรศน์ |
Related parts | 3,5 (กันยายน - ตุลาคม 2544) 4-7 |
No items available.